Tropico Band @ Aqua Park Probishtip

Аква парк – Пробиштип, Пробиштип

23:00

10 Aug

Tropico Band @ Aqua Park Probishtip

Event details

Date (start) 10-08-2019
City Пробиштип
Time (start) 23:00

Event map

Концерт

Почитувани,
На ваше задоволство премиерно во Аква Парк ви ги претставуваме еден од најдобрите бендови на балканот, ТРОПИКО БЕНД, сабота (10.8), ве очекува незаборавна забава, Забава која ќе се памети!

Резервирајте го вашето место на време на тел: 077/754-024

Билети во предподажба по цена од 200 мкд на билетарата на Аква Паркот и преку продажната мрежа на www.mktickets.mk

Tickets

  • Standard ticket

    Buy tickets

    Parter, 10-08-2019 Price: 200ден.