Д Фестивал и Пријателите

DOJRAN, Дојран

21:00

22 Aug

Д Фестивал и Пријателите

Event details

Date (start) 22-08-2020
Location DOJRAN
City Дојран
Time (start) 21:00

Event map

FEEL D LOVE

ДОЈРАН, 22 АВГУСТ 2020

Д ФЕСТИВАЛ и Пријателите

Со цел зачувување на јавното здравје и придржување кон пропишаните мерки, оваа година Д фестивал во едноднeвено издание со музичка програма од домашната кујна. Се гледаме на 22-ри август на добро познатата главна бина – Паркинг Гранит во Дојран!

 

FEEL D LOVE

Tickets

Tickets shops

covid