Д Фестивал 10

ДОЈРАН, Дојран

03 - 05 Jul

Д Фестивал 10

Детали за настанот

Датум (старт) 03-07-2020
Датум (крај) 05-07-2020
Локација ДОЈРАН
Град Дојран
Почеток

Мапа на настанот

FEEL D LOVE

ДОЈРАН, 3-5 ЈУЛИ 2020

Д ФЕСТИВАЛ 10

FEEL D LOVE

ПОЧНА РАН КОРМОРАН 2 – Д ФЕСТИВАЛ

РЕЗЕРВИРАЈТЕ СИ МЕСТО УШТЕ СЕГА НА ЈУБИЛЕЈНИОТ 10-ТИ Д ФЕСТИВАЛ ПО ПРОМОТИВНА ЦЕНА:

700 ДЕНАРИ – ФЕСТИВАЛСКИ БИЛЕТ ЗА ТРИ ДЕНА (БЕЗ КАМП)

750 ДЕНАРИ – ФЕСТИВАЛСКИ БИЛЕТ ЗА ТРИ ДЕНА + КАМП 

АКЦИЈАТА ВАЖИ ДО 8-МИ МАРТ 2020

PACK YOUR TENTS & СЕ ГЛЕДАМЕ ВО ЈУЛИ! FEEL D LOVE

Билети

  • 3 ДНЕВЕН БИЛЕТ

    Купи билети

    БЕЗ КАМП, 03-07-2020 Цена: 700ден.

  • 3 ДНЕВЕН БИЛЕТ + КАМП

    Купи билети

    ФЕСТИВАЛСКИ БИЛЕТ, 03-07-2020 Цена: 750ден.

Продажни места

all