BERNAYS PROPAGANDA СВИРИ: XAXAXA MY TEAR 21 ВЕК ВАСКО АТАНАСОСКИ

Youth Cultural Centre, Skopje

21:00 23:30

22 - 23 Feb

BERNAYS PROPAGANDA СВИРИ: XAXAXA MY TEAR 21 ВЕК ВАСКО АТАНАСОСКИ

Event details

Date (start) 22-02-2019
Date (end) 23-02-2019
City Skopje
Time (start) 21:00
Time (end) 23:30

Event map

BERNAYS PROPAGANDA СВИРИ: XAXAXA MY TEAR 21 ВЕК ВАСКО АТАНАСОСКИ

После 2 годишна концертна апстиненција во Скопје!!!!

BERNAYS PROPAGANDA свират:
XAXAXA, My Tear21 vek = 21 век и Vasko Atanasoski Васко Атанасоски33 песни за 150 минути+ Balkan Veliki Балкан Велики DJ сет !!! 

ИСКРЕНО, концертите на 22 и 23 февруари ќе бидат наши последни на подолго време, ако не и последни кои некогаш ќе ги отсвириме!!! Едноставно, немаме повеќе сила да го работиме ова на високото ниво кое самите го наметнавме а и изморени сме од 13 годишната борба со културната мафија и слугите на големиот капитал. Иако дадовме се од себе да не се случи ова, едноставно го признаваме поразот и силата ја чуваме за нашите последни настапи!!!

Tickets

  • 22.02.2019

    Buy tickets

    Партер, 22-02-2019 Price: 300ден.

  • 23.02.2019

    Buy tickets

    Партер, 23-02-2019 Price: 300ден.