BERNAYS PROPAGANDA СВИРИ: XAXAXA MY TEAR 21 ВЕК ВАСКО АТАНАСОСКИ

Младински Културен Центар, Скопје

21:00 23:30

22 - 23 Feb

BERNAYS PROPAGANDA СВИРИ: XAXAXA MY TEAR 21 ВЕК ВАСКО АТАНАСОСКИ

Детали за настанот

Датум (старт) 22-02-2019
Датум (крај) 23-02-2019
Град Скопје
Почеток 21:00
Крај 23:30

Мапа на настанот

BERNAYS PROPAGANDA СВИРИ: XAXAXA MY TEAR 21 ВЕК ВАСКО АТАНАСОСКИ

После 2 годишна концертна апстиненција во Скопје!!!!

BERNAYS PROPAGANDA свират:
XAXAXA, My Tear21 vek = 21 век и Vasko Atanasoski Васко Атанасоски33 песни за 150 минути+ Balkan Veliki Балкан Велики DJ сет !!! 

ИСКРЕНО, концертите на 22 и 23 февруари ќе бидат наши последни на подолго време, ако не и последни кои некогаш ќе ги отсвириме!!! Едноставно, немаме повеќе сила да го работиме ова на високото ниво кое самите го наметнавме а и изморени сме од 13 годишната борба со културната мафија и слугите на големиот капитал. Иако дадовме се од себе да не се случи ова, едноставно го признаваме поразот и силата ја чуваме за нашите последни настапи!!!

Билети

Продажни места

all