Marduk / Valkyrja во Скопје! 23.04.2019 МКЦ!

Младински Културен Центар, Скопје

20:00

23 Apr

Marduk / Valkyrja во Скопје! 23.04.2019 МКЦ!

Event details

Date (start) 23-04-2019
City Скопје
Time (start) 20:00

Event map

Marduk / Valkyrja

Тerrorvoid Promotions со особено црнило ви претставува!!!

После 11 години од нивниот легендарен концерт во Кастро, и после два откажани концерти, Marduk конечно во Скопје.
Панцер дивизијата од Шведска на нивниот трет дел од Viktoria турнејата доаѓа да ни објасни зашто се страв и трепет на светската блек метал сцена.
Без помпи, без драми и играња.
Чист блек метал холокауст како што требало да биде.
Valkyrja исто така промовираат нов албум и ке бидат идеалнно загревање пред Marduk.
Концертот ке биде во Младинскиот Културен Центар во Скопје.
Карти во претпродажба 800денари.
На врата 1000денари.

Метал будењето продолжува!!!

Keep supporting the spirit of the underground!

Tickets

  • Билет

    Buy tickets

    Партер, 23-04-2019 Price: 800ден.

Tickets shops

all