When in Krusevo 2022

Крушево,

18:00

24 - 26 Jun

When in Krusevo 2022

Event details

Date (start) 24-06-2022
Date (end) 26-06-2022
Location Крушево
City
Time (start) 18:00

Event map

When in Krusevo 2022

Драги пријатели,
Среќни сме што и оваа година повторно се враќаме со стариот добар формат на најдобрато outdoor дружење во најoutdoor градот на Балканот!
Outdoor festival When in Krusevo 2022 е закажан за 24/26 јуни, вклучува планински, велосипедски и адреналински тури, камп зона, трка 5км, концерти на отворено и размена на многу позитивна енергија!

🏃‍♀️ 🏄‍♂️ 🧗‍♀️ 🚵‍♀️ 🎤 🎸 🥁

*со секоја купена 4та карта добивате една гратис!

Tickets