ПОТОЧИЊА 2024

Македонска Филхармонија, Скопје

11:00

13 - 14 Apr

ПОТОЧИЊА 2024

Event details

Date (start) 13-04-2024
Date (end) 14-04-2024
City Скопје
Time (start) 11:00

Event map

ПОТОЧИЊА 2024

Најмили другарчиња, време е за уште едно големо и незаборавно издание на детскиот фестивал Поточиња. На 13 и 14 април во Македонска Филхармонија ПОТОЧИЊА 2024 по 21. пат. Со многу љубов подготвивме нови детски хитови и гарантираме прекрасна забава, а Ваше е да играте и пеете заедно со нас. Поки и Поточиња со нетрпение го очекуваат новото дружење со Вас!

Промотивна цена на билетите 350 денари до 31 март, а цена на билетите од 1 април 450 денари.

 

Поради голем интерес во продажба пуштена е нова претстава во сабота, 13.04.2024, со почеток од 17:00 часот

*Ве молиме внимателно бирајте го датумот и времето при купување!

Барања за замена на карти и рефундации на средства нема да бидат земени предвид!

Tickets

 • Билет

  Buy tickets

  11 часот Сабота, 13-04-2024 Price: 450ден.

 • Билет

  Buy tickets

  13 часот Сабота, 13-04-2024 Price: 450ден.

 • Билет

  Buy tickets

  17 часот Сабота, 13-04-2024 Price: 450ден.

 • Билет

  Buy tickets

  19 часот Сабота, 13-04-2024 Price: 450ден.

 • Билет

  Buy tickets

  11 часот Недела, 14-04-2024 Price: 450ден.

 • Билет

  Buy tickets

  13 часот Недела, 14-04-2024 Price: 450ден.

 • Билет

  Buy tickets

  19 часот Недела, 14-04-2024 Price: 450ден.

Tickets shops

СКОПЈЕ

ЛитератураМК East Gate Mall
ЛитератураМК Skopje City Mall
ЛитератураМК Улица Македонија
ЛитератураМК ТЦ Буњаковец
Туристичка агенција ЈК Травел ТЦ Бисер
Бензиска пумпа Макпетрол Влае
Бензиска пумпа Макпетрол Козле
Бензиска пумпа Макпетрол Илинденска

ТЕТОВО

ТОБАКО МОНАКО – ул. Илинденска 176
ГРАНД ТОБАКО – Ул. 29 Ноември бр.107 лок бр.2

ГОСТИВАР

Тобако Вона Пет ул. Живко Брајковски 15

ОХРИД

Туристичкаа агенција Вис Пој Бул. Македонски Просветители бр.1

ПРИЛЕП

T.A. БРАН – Пере Тошев 75

БИТОЛА

ЛитератураМК Широк Сокак 40
TOBACCO BROTHERS – Широк Сокак

КУМАНОВО

Тобако Агора ТЦ Гарнизон T.Ц. Гарнизон

ВЕЛЕС

УНИСОН – Благој Ѓорев 9

РАДОВИШ

HALKIDIKI TRAVEL- Партизанска бр. 43

СТРУМИЦА

LITERATURA.MK – Благој Јанков Мучето бр. 4
ТА САФАРИ – ул. Благој Јанков Мучето бр. 2

ШТИП

City Point Tobacco 1 Кирил и Методиј бр. 20