El Chapulin solo ( Manu Chao acoustic) – РАСПРОДАДЕНО

Младински Културен Центар, Скопје

22:00

24 Oct

El Chapulin solo ( Manu Chao acoustic) – РАСПРОДАДЕНО

Детали за настанот

Датум (старт) 24-10-2019
Простор Дансинг сала
Град Скопје
Почеток 22:00

Мапа на настанот

TAKSIRAT FESTIVAL PRESENTS

Taksirat Festival presents и по стоти и по прв пат и засекогаш!

Он не ги пишува само своите песни. Toj едноставно ги живее.
Не го пишува својот живот. Toj тоа го пее.
Ману не спие. Сонува.

El Chapulin solo ( @ManuChao acoustic) се: Ману Чао – глас и гитара, Лучано Фалико – гитара и Мауро Манчебо – бонго.
Ова трио сака да ги сподели во интимна атмосфера и акустична варијанта нивните нови и постари песни: Seeds of Freedom, La Vida Tombola, Sibérie, Mala Vida…

Билети

Продажни места

manuchao