El Chapulin solo ( Manu Chao acoustic) -SOLD OUT

Youth Cultural Centre, Skopje

22:00

24 Oct

El Chapulin solo ( Manu Chao acoustic) -SOLD OUT

Event details

Date (start) 24-10-2019
Venue Дансинг сала
City Skopje
Time (start) 22:00

Event map

TAKSIRAT FESTIVAL PRESENTS

Taksirat Festival presents и по стоти и по прв пат и засекогаш!

Он не ги пишува само своите песни. Toj едноставно ги живее.
Не го пишува својот живот. Toj тоа го пее.
Ману не спие. Сонува.

El Chapulin solo ( @ManuChao acoustic) се: Ману Чао – глас и гитара, Лучано Фалико – гитара и Мауро Манчебо – бонго.
Ова трио сака да ги сподели во интимна атмосфера и акустична варијанта нивните нови и постари песни: Seeds of Freedom, La Vida Tombola, Sibérie, Mala Vida…

Tickets

Tickets shops

manuchao