Театар за деца и младинци

Театар за деца и младинци, Скопје

19:00

20 - 28 Dec

Театар за деца и младинци

Event details

Date (start) 20-12-2018
Date (end) 28-12-2018
City Скопје
Time (start) 19:00

Tickets

 • Оливер Твист

  Buy tickets

  Партер, 20-12-2018 Price: 200ден.

 • Дванаесетте месеци

  Buy tickets

  Партер, 21-12-2018 Price: 200ден.

 • Тоби

  Buy tickets

  Партер, 22-12-2018 Price: 200ден.

 • Пепелашка

  Buy tickets

  Партер, 26-12-2018 Price: 200ден.

 • Девојчето со кибритчињата

  Buy tickets

  Партер, 28-12-2018 Price: 200ден.

Event map

Tickets shops

allm