СЛОБОДЕН И СРЕЌЕН

Македонска Филхармонија, Скопје

20:00

24 Jan

СЛОБОДЕН И СРЕЌЕН

Детали за настанот

Датум (старт) 24-01-2019
Град Скопје
Почеток 20:00

Мапа на настанот

СЛОБОДЕН И СРЕЌЕН

  1. 24. 01.2019

„СЛОБОДЕН И СРЕЌЕН“

Диригент: Петер Феранец (Словачка)

Солисти: Лусјен Ренодин-Вари – труба (Франција)

Програма :

Ф. Менделсон: Трубачка увертира оп. 101

А. Арутунијан:  Концерт за труба и оркестар As –dur

Ј. Брамс: Симфонија бр. 3

Билети