Нокаут

Дом на култура Струга – Летна Сцена Сиеста, Струга

21:00

05 Aug

Нокаут

Event details

Date (start) 05-08-2022
City Струга
Time (start) 21:00

Event map

Нокаут

Летото исполнето со македонска музика продолжува во Струга на @letnascenasiesta.Турнејата по повод 25 години Нокаут не престанува да нѐ мотивира да носиме позитива секаде каде што настапуваме!
Струга, знаете каде да нѐ најдете 😉

Tickets

Tickets shops

0ddv