НОКАУТ UNPLUGGED НА ХЕРАКЛЕЈА

Антички Театар Хераклеја – Битола, Битола

21:00

07 Sep

НОКАУТ UNPLUGGED НА ХЕРАКЛЕЈА

Event details

Date (start) 07-09-2020
City Битола
Time (start) 21:00

Event map

НОКАУТ UNPLUGGED НА ХЕРАКЛЕЈА

НОКАУТ НА 7 СЕПТЕМВРИ НА ХЕРАКЛЕЈА

Нокаут продолжува да ги оживува античките локалитети. После успешниот и емотивен концерт на Античкиот театар во Охрид, музичката магија ќе ја донесат и на сцената на Хераклеја во Битола.

Денот кога НОКАУТ повторно ќе се сретне со битолската публика е закажан за 7 септември 2020. Специјални гости на вечерта ќе бидат Игор Џамбазов, и рок легендата која со нив настапи и на Античкиот театар, Венко Серафимов.

Групата и организаторот од Продуцентската куќа “Сцена”, ја уверуваат публиката и пошироката јавност дека вечерта на концертот ќе бидат запазени сите мерки на претпазливост.

Tickets