МОЌТА НА ЗАРАТУСТРА

Македонска Филхармонија, Скопје

20:00

26 Sep

МОЌТА НА ЗАРАТУСТРА

Event details

Date (start) 26-09-2019
City Скопје
Time (start) 20:00

Event map

МОЌТА НА ЗАРАТУСТРА

  1. 09. 2019

Отворање на концертна сезона

МОЌТА НА ЗАРАТУСТРА

Диригент: Антони Вит (Полска)

Солист: Александар Мелников – пијано (Русија)

Програма:

Л. В. Бетовен: Концерт за пијано и оркестар бр.1, оп. 15

Р. Штраус: „Така говореше Заратустра“ оп.30

Tickets

  • Билет

    Buy tickets

    26-09-2019 Price: 500-600ден.