Концерт на Влатко Лозаноски

Хотел Радика, Маврово

19:00

02 Aug

Концерт на Влатко Лозаноски

Event details

Date (start) 02-08-2022
City Маврово
Time (start) 19:00

Event map

Концерт на Влатко Лозаноски

На 2-ри август Лозано со натап во хотелскиот комплекс „Радика“ во Маврово!

Еден од нашите најпопуларни пејачи, Влатко Лозаноски – Лозано на 2-ри август ќе одржи концерт во еден од најпознатите хотелски комплекси во нашата земја – хотел „Радика“ во Маврово.

На еден од најголемите национални празници, Лозано со неговиот бенд ќе одржат двочасовен концерт за сите љубители на добрата и квалитетна музика…

„Километри“, „Јако, јако“, „Жена како ти“, „Сонце не ме грее“, како и новите песни „После полноќ“, „Ме нервираш“ ќе се пеат на еден глас со публиката која се очекува да дојде скоро од сите делови на Македонија.

Настапот на Лозано ќе биде покрај надворешниот дел на базенот и ќе започне во 19:00 часот.

Tickets

Tickets shops

СКОПЈЕ

LITERATURA.MK – EAST GATE MALL
LITERATURA.MK – VERO JUMBO
LITERATURA.MK – ГТЦ ПРИЗЕМЈЕ
LITERATURA.MK – Ул. Македонија
LITERATURA.MK – RAMSTORE MALL
LITERATURA.MK – ТЦ БУЊАКОВЕЦ
LITERATURA.MK – SKOPJE CITY MALL
ЈУГОТОН – ГТЦ 1 кат

ВЕЛЕС

УНИСОН – Благој Ѓорев 9

РАДОВИШ

HALKIDIKI TRAVEL- Партизанска бр. 43

ПРИЛЕП

T.A. БРАН – Пере Тошев 75

СТРУМИЦА

ТА САФАРИ – ул. Благој Јанков Мучето бр. 2
LITERATURA.MK – Благој Јанков Мучето бр. 4

КУМАНОВО

Кафе Бар АГОРА – T.Ц. Гарнизон

МАКЕДОНСКА КАМЕНИЦА

CLIFF OF MOHER PUB – Маршал Тито

БИТОЛА

TOBACCO BROTHERS – Широк Сокак
LITERATURA.MK 2 – Широк Сокак 40

ГОСТИВАР

TOBACCO BNB – ул ЈНА бр.1
ВОНА ПЕТ – ул. Живко Брајковски 15

ТЕТОВО

ГРАНД ТОБАКО – Ул. 29 Ноември бр.107 лок бр.2
ТОБАКО МОНАКО – ул. Илинденска 176

ОХРИД

TA ВИС ПОЈ – Бул. Македонски Просветители бр.1

ПРИШТИНА

RAVE TRAVEL – PRISTINA – Fehmi Agani Street 20
rave-travel.com