Концерт „МУЗИЧКА ПРОШЕТКА – ФРАНЦУСКИ ШАНСОНИ” на ЏОН ИЛИЈА АПЕЛГРЕН

Куршумли Ан, Скопје

20:30

24 Jul

Концерт „МУЗИЧКА ПРОШЕТКА – ФРАНЦУСКИ ШАНСОНИ” на ЏОН ИЛИЈА АПЕЛГРЕН

Event details

Date (start) 24-07-2021
City Скопје
Time (start) 20:30

Event map

Концерт „МУЗИЧКА ПРОШЕТКА – ФРАНЦУСКИ ШАНСОНИ” на ЏОН ИЛИЈА АПЕЛГРЕН

Во рамки на манифестацијата „Скопско лето“ ќе се одржи концерт насловен „МУЗИЧКА ПРОШЕТКА
– ФРАНЦУСКИ ШАНСОНИ” на ЏОН ИЛИЈА АПЕЛГРЕН со својот бенд.

Аранжмани и адаптации: Гордан Спасовски

Концертот ќе се одржи согласно протоколите за одржување на настани и во продажба ќе бидат пуштени ограничен број на влезници

Tickets