КОДОТ НА БЕРЕЗОВСКИ

Македонска Филхармонија, Скопје

20:00

30 May

КОДОТ НА БЕРЕЗОВСКИ

Детали за настанот

Датум (старт) 30-05-2019
Град Скопје
Почеток 20:00

Билети

Мапа на настанот