ЗЛАТНО СЛАВЕЈЧЕ 2022

Македонска Филхармонија, Скопје

19:00

02 Dec

ЗЛАТНО СЛАВЕЈЧЕ 2022

Event details

Date (start) 02-12-2022
City Скопје
Time (start) 19:00

Event map

ЗЛАТНО СЛАВЕЈЧЕ 2022

На Ваше барање и заедничко задоволство Ве каниме на повторно другарување со златните славејчиња. На 02 декември 2022 со почеток од 19:00 часот, во Македонска Филхармонија.

Tickets