АРЕА UNPLUGGED втор концерт

Македонска Филхармонија, Скопје

20:00

20 Apr

АРЕА UNPLUGGED втор концерт

Event details

Date (start) 20-04-2024
City Скопје
Time (start) 20:00

Event map

АРЕА UNPLUGGED втор концерт

ПРЕД РАСПРОДАВАЊЕ И ВТОРИОТ КОНЦЕРТ НА АРЕА ВО МАКЕДОНСКА ФИЛХАРМОНИЈА!

20 АПРИЛ
20 ЧАСОТ

Драга публико,

Ве информираме дека влезниците за вториот и последен концерт на АРЕА во Македонска филхармонија, закажан на 20ти Април се пред распродавање!

Првиот концерт, закажан на 19ти Април е одамна распродаден.

Tickets

  • Билет

    Buy tickets

    20-04-2024 Price: 1200-1500ден.