Categories for Event

Destiny Quartet

февруари 29, 2024 4:00 pm Published by

Destiny Quartet е меѓународен музички проект во кој како арананжер на музиката се потпишува светски познатиот композитор Маурицио Абени, кој... View Article

30TH ANNIVERSARY OF PULP FICTION

февруари 27, 2024 10:02 am Published by

Пред точно 30 години, за прв пат беше прикажан култниот филм на Тарантино “Pulp Fiction”. На 9ти Март (сабота), со... View Article

БОЕМИ – ЏАКОМО ПУЧИНИ

февруари 27, 2024 9:37 am Published by

ЏАКОМО ПУЧИНИ ,,БОЕМИ,, 16.03.2024 – Салон на НОБ , 20.00часот Диригент: Бисера Чадловска Режисер: Дејан Прошев Асс.Диригент: Катерина Стојановска Асс.режисер:... View Article

APOCALYPTICA Plays Metallica vol. 2

февруари 21, 2024 10:59 am Published by

ТАКСИРАТ Фестивал ви претставува: Apocalyptica Plays Metallica Vol.2 Tour 2024 во Скопје! Една од најжестоките светски лајв атракции, symphonic metal... View Article

Ареа Unplugged

февруари 20, 2024 2:21 pm Published by

Ареа ја носат својата акустична магија во Македонската Филхармонија. Поканети сте на анплагд концерт кој ќе биде снимен во живо... View Article