When in Krusevo – Winter is here 2020

KRUSEVO, Крушево

17:00

14 - 16 Feb

When in Krusevo – Winter is here 2020

Event details

Date (start) 14-02-2020
Date (end) 16-02-2020
Location KRUSEVO
City Крушево
Time (start) 17:00

Event map

When in Krusevo – Winter is here 2020

На наше огромно задоволство, Ве покануваме на уникатниот outdoor фестивал When in Krusevo во зимски услови. Повелете на адреналинска снежна авантура низ прекрасната крушевска
природа облечена во снежно руво. Длабоко земете 100% чист воздух и уживајте во неописливите зимски пејзажи и во погледите од кои ќе ви се одземе здивот.

Зимското издание на фестивалот, When in Krusevo – Winter is here! ќе се одржи од 14 -16 Февруари 2020. Вклучува: чист воздух, фото тура, рекреативна пешачка тура, зимски тандем параглајдинг, зимско јавање на коњи, дегустација на превкусни крушевски специјалитети и луда забава, овој пат на прекрасните ски терени на Станиќ и ресторан Алто.

Повеќе информации http://winter.wheninkrusevo.mk/

Tickets

  • Ticket

    Buy tickets

    Festival Ticket, 14-02-2020 Price: 500ден.

  • Ticket

    Buy tickets

    4+1, 14-02-2020 Price: 500ден.

Tickets shops

allm