When in Krusevo 2023

KRUSEVO, Крушево

10:00

30 Jun

When in Krusevo 2023

Event details

Date (start) 30-06-2023
Date (end) 02-07-2023
Location KRUSEVO
City Крушево
Time (start) 10:00

Event map

When in Krusevo 2023

Драги пријатели и наши верни обожаватели,

Среќни сме што и оваа година повторно сме тука за сите вас!

Outdoor festival When in Krusevo 2023 е закажан за 30.06-02.07.2023.

Овој пат, имаме нов формат и нова локација на најдоброто outdoor дружење во нај outdoor градот на Балканот – нашето и ваше Крушево. Подгответе се за најлудите журки во Ресторан АЛТО  на Станиќ.

Ви највуваме многу адреналин, забава и дружење – планински, велосипедски и адреналински тури, крос кантри велоспиедска трка, трка на 5км, планинска крос трка, параглајдинг, кајак, SUP, концерти на отворено, детски игри, кампинг и chillout зона на Крушевското езеро, музејски тури, саем на храна и пијалоци, бројни изненадувања и многу, многу позитивна енергија и љубов!

 

Напомена:
Со секој купен билет задолжително пријавување на google формата во прилог:

When in Krusevo 2023

Tickets