Македонија – Словенија

National Arena Todor Proeski, Skopje

20:45

10 Oct

Македонија – Словенија

Event details

Date (start) 10-10-2019
City Skopje
Time (start) 20:45

Event map

Македонија – Словенија

ВИП КАРТИ

Неповторливо ВИП искуство за вас, вашите деловни партнери или пријатели:

–          Посебен ВИП влез

–          Кетеринг услуга во ВИП ресторанот 1 час пред почеток на натпреварот

–          Седишта во централниот дел на новата северна трибина

–          Кетеринг услуга во ВИП ресторанот за време на полувремето од настанот

 

 

 

Акредитацијата за влез во ВИП ресторанот ќе ја добиете на самиот ВИП влез на стадионот, кој се наоѓа веднаш спроти влезот на Хотел Парк.

Tickets

 • Ticket

  Buy tickets

  10-10-2019 Price: 50-200ден.

 • VIP Ticket

  Buy tickets

  10-10-2019 Price: 1200ден.

 • Ticket for disabled people

  Buy tickets

  10-10-2019 Price: 50ден.

Tickets shops

fudbal