Македонија – Австрија квалификации за светско првенство

National Arena Todor Proeski, Skopje

18:00

21 Sep

Македонија – Австрија квалификации за светско првенство

Event details

Date (start) 21-09-2021
City Skopje
Time (start) 18:00

Event map

Македонија – Австрија квалификации за светско првенство

Македонската женска А репзентација

Квалификации за светското првенство во Австалија и Нов Зеланд

Билетите може да ги набавите онлајн или на кое било од следните продажни места:
Скопје: Книжерите на Литература (City Mall, Буњаковец, Веро Центар, ул.Македонија, ГТЦ приземје, Рамстор); Макпетрол (Козле, Порта ВЛае, Илинденска); Југотон ГТЦ 1
Велес: Унисон
Прилеп: ТА Бран
Куманово: Тобако Агора
Тетово: Гранд Тобако, Тобако Монако
Гостивар: Тобако Вона Пет
Охрид: ТА Вис Пој
Битола: ЛитератураМК

ВАЖНА напомена:

Согласно официјалната одлука на Владата на натпреварите е дозволено присуство единствено со приложување на еден од следните документи:

– Сертификат/потврда за извршена имунизација (вакцинација) од вирусот Ковид-19, односно примена најмалку прва доза на вакцина против заразната болест

– Сертификат/потврда за прележан Ковид-19 во последните 45 дена, сметајќи од денот на оздравувањето.

Не се однесува на лица под 18 годишна возраст.

Tickets