Македонија – Ерменија

National Arena Todor Proeski, Skopje

20:45

02 Sep

Македонија – Ерменија

Event details

Date (start) 02-09-2021
City Skopje
Time (start) 20:45

Event map

Македонија – Ерменија

Квалификации за Светското фудбалско првенство 2022

Македонија – Ерменија

02.09.2021 20:45 часот

Национална Арена Тодор Проески

ВАЖНА напомена:

Согласно официјалната одлука на Владата на натпреварите е дозволено присуство единствено со приложување на еден од следните документи:

– Сертификат/потврда за извршена имунизација (вакцинација) од вирусот Ковид-19, односно примена најмалку прва доза на вакцина против заразната болест

– Сертификат/потврда за прележан Ковид-19 во последните 45 дена, сметајќи од денот на оздравувањето.

Не се однесува на лица под 18 годишна возраст.

Tickets

  • Билет

    Buy tickets

    Јужна трибина, 02-09-2021 Price: 300ден.