Македонија – Гибралтар

National Arena Todor Proeski, Skopje

20:45

12 Jun

Македонија – Гибралтар

Event details

Date (start) 12-06-2022
City Skopje
Time (start) 20:45

Event map

Македонија – Гибралтар

Натпревар од Лига на Нации Ц дивизија

Tickets

  • Билет

    Buy tickets

    12-06-2022 Price: 205-350ден.