МАКЕДОНИЈА – ЕСТОНИЈА

SRC „Kale“, Skopje

19:00

23 Feb

МАКЕДОНИЈА – ЕСТОНИЈА

Event details

Date (start) 23-02-2024
Location SRC „Kale“
City Skopje
Time (start) 19:00

Event map

МАКЕДОНИЈА – ЕСТОНИЈА

Февруари е месец на квалификациски натпревари за Евробаскетот во 2025 година. А македонската сениорска репрезентација ги стартува битките за место меѓу најдобрите европски репрезентации со натпреварот против селекцијата на Естонија.
Ќе се игра на 23. февруари (петок) во Скопје, во салата на Спортско рекреативниот центар „Кале“, со почеток од 19.часот.

Tickets

Tickets shops

СКОПЈЕ

ЛитератураМК East Gate Mall
ЛитератураМК Skopje City Mall
ЛитератураМК Улица Македонија
ЛитератураМК ТЦ Буњаковец
Туристичка агенција ЈК Травел ТЦ Бисер
Бензиска пумпа Макпетрол Влае
Бензиска пумпа Макпетрол Козле
Бензиска пумпа Макпетрол Илинденска

ТЕТОВО

ТОБАКО МОНАКО – ул. Илинденска 176
ГРАНД ТОБАКО – Ул. 29 Ноември бр.107 лок бр.2

ГОСТИВАР

Тобако Вона Пет ул. Живко Брајковски 15

ОХРИД

Туристичкаа агенција Вис Пој Бул. Македонски Просветители бр.1

ПРИЛЕП

T.A. БРАН – Пере Тошев 75

БИТОЛА

ЛитератураМК Широк Сокак 40
TOBACCO BROTHERS – Широк Сокак

КУМАНОВО

Тобако Агора ТЦ Гарнизон T.Ц. Гарнизон

ВЕЛЕС

УНИСОН – Благој Ѓорев 9

РАДОВИШ

HALKIDIKI TRAVEL- Партизанска бр. 43

СТРУМИЦА

LITERATURA.MK – Благој Јанков Мучето бр. 4
ТА САФАРИ – ул. Благој Јанков Мучето бр. 2

ШТИП

City Point Tobacco 1 Кирил и Методиј бр. 20