Makedox 2023 – Фестивалски билет

Kurshumli An, Skopje

21:00

17 - 24 Aug

Makedox 2023 – Фестивалски билет

Event details

Date (start) 17-08-2023
Date (end) 24-08-2023
Location Kurshumli An
City Skopje
Time (start) 21:00

Event map

Makedox 2023 – Фестивалски билет

Годинава, време е да дејствуваме и заедно да ја развиваме замислата за ново утре.

Слој по слој, ќе ги лупиме идеите старите, суви и ветви корки да ги оставиме зад нас, а на свежите бели нека блеснат нови движечки слики, и нови, и нови, и нови…

Tickets

  • Фестивалски билет

    Buy tickets

    важи за сите проекции, 21-08-2023 Price: 50ден.