GrandVin 2024 Spring Edition

Skopje Marriott Hotel, Skopje

12:00

30 Mar

GrandVin 2024 Spring Edition

Event details

Date (start) 30-03-2024
City Skopje
Time (start) 12:00

Event map

GrandVin 2024 Spring Edition

“ГОЛЕМА ВИНСКА ПРОЛЕТ !

GrandVin 2024 Spring Edition

Пронајдете го вашето ново вино, зголемете го винското искуство.

 Преку 400 вина од 50 винарии, нови берби, сорти, купажи, кои ќе бидат или штотуку се лансирани на пазарот, ве чекаат за дегустација.

 Љубителите на посилната капка ќе можат да вкусат јаки алкохолни пијалоци од македонските дестилерии.

Во гастро павиљонот ве очекуваат деликатеси, со кој го заокружуваме вториот пролетен вински салон.“

Tickets

Tickets shops

СКОПЈЕ

ЛитератураМК East Gate Mall
ЛитератураМК Skopje City Mall
ЛитератураМК Улица Македонија
ЛитератураМК ТЦ Буњаковец
Туристичка агенција ЈК Травел ТЦ Бисер
Бензиска пумпа Макпетрол Влае
Бензиска пумпа Макпетрол Козле
Бензиска пумпа Макпетрол Илинденска

ТЕТОВО

ТОБАКО МОНАКО – ул. Илинденска 176
ГРАНД ТОБАКО – Ул. 29 Ноември бр.107 лок бр.2

ГОСТИВАР

Тобако Вона Пет ул. Живко Брајковски 15

ОХРИД

Туристичкаа агенција Вис Пој Бул. Македонски Просветители бр.1

ПРИЛЕП

T.A. БРАН – Пере Тошев 75

БИТОЛА

ЛитератураМК Широк Сокак 40
TOBACCO BROTHERS – Широк Сокак

КУМАНОВО

Тобако Агора ТЦ Гарнизон T.Ц. Гарнизон

ВЕЛЕС

УНИСОН – Благој Ѓорев 9

РАДОВИШ

HALKIDIKI TRAVEL- Партизанска бр. 43

СТРУМИЦА

LITERATURA.MK – Благој Јанков Мучето бр. 4
ТА САФАРИ – ул. Благој Јанков Мучето бр. 2

ШТИП

City Point Tobacco 1 Кирил и Методиј бр. 20