GIN LANE FESTIVAL

Skopje City Mall (Rooftop), Skopje

19:00

08 Jun

GIN LANE FESTIVAL

Event details

Date (start) 08-06-2024
City Skopje
Time (start) 19:00

Event map

GIN LANE FESTIVAL

Боттега Евенти и Skopje City mall Ви го најавуваат второто издание на GIN LANE FESTIVAL – 8 јуни, сабота, на покривното плато на Skopje City mall, со почеток од 19:00.

Фестивалот ќе го отвори младиот прогресивен диџеј Бојан Јанев – SoulCase, по кој ќе следи настап на милениците на женската публика – Фолтин, а фестивалот до полноќ ќе го затвори италијанското диџеј дуо Eternal Love, изведувачи кои ѝ се веќе добро познати на македонската публика.

Покривот на Skopje City Mall ќе биде уреден со штандови со најдобри џинови и останати пијалаци и производи.

Да се освежиме и да му наздравиме на летото со GIN LANE FESTIVAL Vol.2!

Карта за присуство на фестивалот со вклучен купон (конзумација) чини 500 денари.

*Дополнителни кредити за дегустација ќе може да се набават на лице место на настанот.

Tickets

Tickets shops

СКОПЈЕ

ЛитератураМК East Gate Mall
ЛитератураМК Skopje City Mall
ЛитератураМК Улица Македонија
ЛитератураМК ТЦ Буњаковец
Туристичка агенција ЈК Травел ТЦ Бисер
Бензиска пумпа Макпетрол Влае
Бензиска пумпа Макпетрол Козле
Бензиска пумпа Макпетрол Илинденска

ТЕТОВО

ТОБАКО МОНАКО – ул. Илинденска 176
ГРАНД ТОБАКО – Ул. 29 Ноември бр.107 лок бр.2

ГОСТИВАР

Тобако Вона Пет ул. Живко Брајковски 15

ОХРИД

Туристичкаа агенција Вис Пој Бул. Македонски Просветители бр.1

ПРИЛЕП

T.A. БРАН – Пере Тошев 75

БИТОЛА

ЛитератураМК Широк Сокак 40
TOBACCO BROTHERS – Широк Сокак

КУМАНОВО

Тобако Агора ТЦ Гарнизон T.Ц. Гарнизон

ВЕЛЕС

УНИСОН – Благој Ѓорев 9

РАДОВИШ

HALKIDIKI TRAVEL- Партизанска бр. 43

СТРУМИЦА

LITERATURA.MK – Благој Јанков Мучето бр. 4
ТА САФАРИ – ул. Благој Јанков Мучето бр. 2

ШТИП

City Point Tobacco 1 Кирил и Методиј бр. 20