Еднодневен билет 02.07.2022 САБОТА

DOJRAN, Дојран

09:00

02 Jul

Еднодневен билет 02.07.2022 САБОТА

Event details

Date (start) 02-07-2022
Location DOJRAN
City Дојран
Time (start) 09:00

Event map

Еднодневен билет 02.07.2022 САБОТА

Настапуваат:

Anfisa Letyago, Jura Stublic i Film, Chista Okolina, Buc Kesidi, Kultur Shock, Xenia, Gabriela Cilmi и многу други

 

Еднодневните билети имаат пристап до целата фестивалска програма, освен во зоната за преноќување и имаат важност од 9 часот до 05 часот наредното утро

Tickets

Tickets shops

0ddv