Еднодневен билет 01.07.2022 ПЕТОК

DOJRAN, Дојран

09:00

01 Jul

Еднодневен билет 01.07.2022 ПЕТОК

Event details

Date (start) 01-07-2022
Location DOJRAN
City Дојран
Time (start) 09:00

Event map

Еднодневен билет 01.07.2022 ПЕТОК

Настапуваат:

Kruder & Dorfmaister, Julian Marley, Kosheen, Rundek i Ekipa, Zad Agolot, Tamikrest, Naked, Lufthansa, Perija, Gipsy Groove и многу други

 

Еднодневните билети имаат пристап до целата фестивалска програма, освен во зоната за преноќување и имаат важност од 9 часот до 05 часот наредното утро

 

 

Tickets