Сандра Силаџиев – ДЕЈТ

Macedonian Philharmonic, Skopje

21:00

09 Oct

Сандра Силаџиев – ДЕЈТ

Event details

Date (start) 09-10-2023
City Skopje
Time (start) 21:00

Event map

Сандра Силаџиев – ДЕЈТ

Квалитетни содржини може да се пронајдат во различни форми на уметноста.
Таков е случајот со претстави во кои може да уживат различни генерации.
Со монодрамата ДЕЈТ, комичарката Сандра Силаџев, во епицентарот на приказната го поставува очекувањата и надежите наспроти можеби помалку убавата реалност.
И се чини, дека со оваа монодрама допира до многу гледачи кои се наоѓаат во нејзината приказна.
ХИТ претставата ДЕЈТ, во изведба на Сандра Силаџев на 09 октомври во СКопје
Филхармонија, 21 часот.

Tickets

  • Билет

    Buy tickets

    09-10-2023 Price: 600-1000ден.