Македонија – Израел

National Arena Todor Proeski, Skopje

20:45

19 Nov

Македонија – Израел

Event details

Date (start) 19-11-2019
City Skopje
Time (start) 20:45

Event map

Македонија – Израел

ВИП КАРТИ

Неповторливо ВИП искуство за вас, вашите деловни партнери или пријатели:

–          Посебен ВИП влез

–          Кетеринг услуга во ВИП ресторанот 1 час пред почеток на натпреварот

–          Седишта во централниот дел на новата северна трибина

–          Кетеринг услуга во ВИП ресторанот за време на полувремето од настанот

 

Акредитацијата за влез во ВИП ресторанот ќе ја добиете на самиот ВИП влез на стадионот, кој се наоѓа веднаш спроти влезот на Хотел Парк.

Tickets

 • Ticket

  Buy tickets

  Regular ticket, 19-11-2019 Price: 150-900ден.

 • Ticket

  Buy tickets

  VIP ticket, 12-11-2019 Price: 1200ден.

 • Ticket

  Buy tickets

  People with special needs, 12-11-2019 Price: 50ден.

Tickets shops

ffm