Голем концерт на Next Time

Sport Center „Jane Sandanski”, Skopje

20:30

17 Dec

Голем концерт на Next Time

Event details

Date (start) 17-12-2022
City Skopje
Time (start) 20:30

Event map

Голем концерт на Next Time

Почитувани,

Со гордост ви најавуваме

Голем концерт на групата која ја одбележа последната деценија на Македонското музичко небо. Македонскиот бренд Next Time на 17-ти декември со почеток во 20:00h часот во Спортски центар Јане Сандаски во Скопје, ќе оддржат концерт за паметење претставувајќи го нивниот последен албум “Мајка“.

Специјален гостин на настанот неповторливиот Лозано.

Next Time 17-ти Декември, спортски центар Јане Сандански.

Концерт од срце за Македонија

Tickets

  • Билет

    Buy tickets

    17-12-2022 Price: 600-1000ден.

Tickets shops

СКОПЈЕ

LITERATURA.MK – EAST GATE MALL
LITERATURA.MK – VERO JUMBO
LITERATURA.MK – ГТЦ ПРИЗЕМЈЕ
LITERATURA.MK – Ул. Македонија
LITERATURA.MK – RAMSTORE MALL
LITERATURA.MK – ТЦ БУЊАКОВЕЦ
LITERATURA.MK – SKOPJE CITY MALL
ЈУГОТОН – ГТЦ 1 кат

ВЕЛЕС

УНИСОН – Благој Ѓорев 9

РАДОВИШ

HALKIDIKI TRAVEL- Партизанска бр. 43

ПРИЛЕП

T.A. БРАН – Пере Тошев 75

СТРУМИЦА

ТА САФАРИ – ул. Благој Јанков Мучето бр. 2
LITERATURA.MK – Благој Јанков Мучето бр. 4

КУМАНОВО

Кафе Бар АГОРА – T.Ц. Гарнизон

МАКЕДОНСКА КАМЕНИЦА

CLIFF OF MOHER PUB – Маршал Тито

БИТОЛА

TOBACCO BROTHERS – Широк Сокак
LITERATURA.MK 2 – Широк Сокак 40

ГОСТИВАР

TOBACCO BNB – ул ЈНА бр.1
ВОНА ПЕТ – ул. Живко Брајковски 15

ТЕТОВО

ГРАНД ТОБАКО – Ул. 29 Ноември бр.107 лок бр.2
ТОБАКО МОНАКО – ул. Илинденска 176

ОХРИД

TA ВИС ПОЈ – Бул. Македонски Просветители бр.1

ПРИШТИНА

RAVE TRAVEL – PRISTINA – Fehmi Agani Street 20
rave-travel.com