Балетска претстава „СВИ МАРШ НА ПЛЕС” – Хрватска

National Opera and Ballet, Skopje

20:30

26 Jul

Балетска претстава „СВИ МАРШ НА ПЛЕС” – Хрватска

Event details

Date (start) 26-07-2021
City Skopje
Time (start) 20:30

Event map

Балетска претстава „СВИ МАРШ НА ПЛЕС” – Хрватска

Во рамки на манифестацијата „Скопско лето“ ќе се одигра балетската претстава „СВИ МАРШ НА ПЛЕС” од Хрватска

Kореографија: Игор Киров

драматург: Горан Головко
музика: Бјело Дугме
светло мајстор: Амир Ахиќ

балетски ансамбл: Бранко Митровиќ, Јакша Филиповац, Лука Живковиќ, Енди Шротер, Емир Фејзлиќ, Мојца Мајцен, Теодора Радивојевиќ, Зулејха Кецо, Ана Кузмановиќ

Tickets