ЗЛАТНО СЛАВЕЈЧЕ 2023

Macedonian Philharmonic, Skopje

10:00

18 Nov

ЗЛАТНО СЛАВЕЈЧЕ 2023

Event details

Date (start) 18-11-2023
City Skopje
Time (start) 10:00

Event map

ЗЛАТНО СЛАВЕЈЧЕ 2023

На 18 ноември 2023 во Македонска Филхармонија со почеток на претставите од 10:00, 12:00,17:40  и 19:30 часот.
Билетите се во ограничен број и истите може да ги купите преку сајтот и продажната мрежа на www.mktickets.mк
Ние сме повеќе од подготвени и расположени за да ги отпееме најновите детски хитови.
Се гледаме на ЗЛАТНО СЛАВЕЈЧЕ 2023

Tickets

 • Златно Славејче 10:00 ч.

  Buy tickets

  18-11-2023 Price: 500ден.

 • Златно Славејче 12:00 ч.Златно Славејче 12:00 ч.

  Buy tickets

  18-11-2023 Price: 500ден.

 • Златно Славејче 14:00 ч.

  Buy tickets

  Нова претстава, 18-11-2023 Price: 500ден.

 • Златно Славејче 17:30 ч.

  Buy tickets

  18-11-2023 Price: 500ден.

 • Златно Славејче 19:30 ч.

  Buy tickets

  18-11-2023 Price: 500ден.

Tickets shops

СКОПЈЕ

ЛитератураМК East Gate Mall
ЛитератураМК Skopje City Mall
ЛитератураМК Улица Македонија
ЛитератураМК ТЦ Буњаковец
Туристичка агенција ЈК Травел ТЦ Бисер
Бензиска пумпа Макпетрол Влае
Бензиска пумпа Макпетрол Козле
Бензиска пумпа Макпетрол Илинденска

ТЕТОВО

ТОБАКО МОНАКО – ул. Илинденска 176
ГРАНД ТОБАКО – Ул. 29 Ноември бр.107 лок бр.2

ГОСТИВАР

Тобако Вона Пет ул. Живко Брајковски 15

ОХРИД

Туристичкаа агенција Вис Пој Бул. Македонски Просветители бр.1

ПРИЛЕП

T.A. БРАН – Пере Тошев 75

БИТОЛА

ЛитератураМК Широк Сокак 40
TOBACCO BROTHERS – Широк Сокак

КУМАНОВО

Тобако Агора ТЦ Гарнизон T.Ц. Гарнизон

ВЕЛЕС

УНИСОН – Благој Ѓорев 9

РАДОВИШ

HALKIDIKI TRAVEL- Партизанска бр. 43

СТРУМИЦА

LITERATURA.MK – Благој Јанков Мучето бр. 4
ТА САФАРИ – ул. Благој Јанков Мучето бр. 2

ШТИП

City Point Tobacco 1 Кирил и Методиј бр. 20