THE BEST BEAT-The Beatlemania

Macedonian Philharmonic, Skopje

20:00

08 Mar

THE BEST BEAT-The Beatlemania

Event details

Date (start) 08-03-2024
City Skopje
Time (start) 20:00

Event map

THE BEST BEAT-The Beatlemania

Од самиот почеток во 1960, започнувајќи од клубот Cavern, па се до покривот на
зградата Apple.
The Best Beat ве носи на едно безвременско патување низ музиката на еден од
најдобрите бендови на сите времиња The Beatles, спакувано во 120 минутно шоу во
кое ќе ги чуете најдобрите нивни хитови While My Guitar Gently Weeps, I Want to Hold
Your Hand, Yesterday, Hey Jude, Let It Be и многу други кои со недели биле број еден на
светските топ листи, секако нема да ве остави рамнодушни.
Пренесувајќи ја безвременската порака за мир и љубов што John, Paul, George и Ringo
ја споделиле со милиони пред повеќе од 50 години.
Неповторливите THE BEST BEAT The Beatles Tribute Band во Скопје во салата на
МАКЕДОНСКА ФИЛХАРМОНИЈА.
Феноманален трибјут на феноменот наречен The Beatles.
Бидете дел од овој несекојдневен настан!!!
Ве очекуваме!!!!

Tickets

Tickets shops

СКОПЈЕ

ЛитератураМК East Gate Mall
ЛитератураМК Skopje City Mall
ЛитератураМК Улица Македонија
ЛитератураМК ТЦ Буњаковец
Туристичка агенција ЈК Травел ТЦ Бисер
Бензиска пумпа Макпетрол Влае
Бензиска пумпа Макпетрол Козле
Бензиска пумпа Макпетрол Илинденска

ТЕТОВО

ТОБАКО МОНАКО – ул. Илинденска 176
ГРАНД ТОБАКО – Ул. 29 Ноември бр.107 лок бр.2

ГОСТИВАР

Тобако Вона Пет ул. Живко Брајковски 15

ОХРИД

Туристичкаа агенција Вис Пој Бул. Македонски Просветители бр.1

ПРИЛЕП

T.A. БРАН – Пере Тошев 75

БИТОЛА

ЛитератураМК Широк Сокак 40
TOBACCO BROTHERS – Широк Сокак

КУМАНОВО

Тобако Агора ТЦ Гарнизон T.Ц. Гарнизон

ВЕЛЕС

УНИСОН – Благој Ѓорев 9

РАДОВИШ

HALKIDIKI TRAVEL- Партизанска бр. 43

СТРУМИЦА

LITERATURA.MK – Благој Јанков Мучето бр. 4
ТА САФАРИ – ул. Благој Јанков Мучето бр. 2

ШТИП

City Point Tobacco 1 Кирил и Методиј бр. 20