QUEEN REAL TRIBUTE

Stanica 26, Skopje

20:00

21 Mar

QUEEN REAL TRIBUTE

Event details

Date (start) 21-03-2019
Location Stanica 26
City Skopje
Time (start) 20:00

Event map

QUEEN REAL TRIBUTE

По концертите во Кина, Франција, Швајрација, по распродадените концерти во Белград – Сава центар и Загреб – Лисински, најголемиот светски tribute на Queen повторно доаѓа во Скопје во клубот Станица 26.

Queen Real Tribute Band video: https://youtu.be/VNKQnmq8HvE

Најголемиот Queen Real Tribute бенд ќе одржи повеќе часовен концерт во клубот Станица 26 на 21.03.2019 со почеток во 20:00 часот. Бенд кој свири концерти низ половина свет (само во Бразил одржаа повеќе од 70 концерти), и бенд кој работи на сите поголеми фестивали и Queen конвенции.
Публиката ќе има можност да биде сведок на уште еден одличен концерт “Show must go on“, “We are the championis“, “I want to break free“, “Radio Ga Ga“, “We will rock you“, “Bohemian rhapsody…

“Еarly Bird“ Tickets – првите 100 карти – Цена 300 мкд
“Regular“ Tickets –  Цена – 400 мкд
На денот на настанот: 21.03 Цена – 500 мкд

Tickets

  • Стандарден билет

    Buy tickets

    21-03-2019 Price: 400ден.

Tickets shops

allm