Depeche mode Real Tribute

Stanica 26, Skopje

21:00

22 Feb

Depeche mode Real Tribute

Event details

Date (start) 22-02-2024
Location Stanica 26
City Skopje
Time (start) 21:00

Event map

Depeche mode Real Tribute

Depeche Mode Real Tribute by Devotion, е бенд создаден во Ниш во 2013 година. Доста брзо од оформувањето на групата реализираат неколку успешни концерти, а истата година учествуваат на “Tuborg“ натпреварот “Be a Depeche Mode“, на кој го освојуваат првото место како бенд со највеќе гласови. По неколку децениско постоење, настапуваат низ целиот регион, измеѓу останатото настапуваат и на фестивали како што се “Bella Rock“ во Бугарија, „Belgrade Beer Fest“ во Србија. Во нивниот репертоар има песни од сите ери низ кои пројде Depeche Mode како бенд кој стално се развива.

Не очекува одличен концерт!!!!

Се гледаме во Станица 26.

Tickets

Tickets shops

СКОПЈЕ

ЛитератураМК East Gate Mall
ЛитератураМК Skopje City Mall
ЛитератураМК Улица Македонија
ЛитератураМК ТЦ Буњаковец
Туристичка агенција ЈК Травел ТЦ Бисер
Бензиска пумпа Макпетрол Влае
Бензиска пумпа Макпетрол Козле
Бензиска пумпа Макпетрол Илинденска

ТЕТОВО

ТОБАКО МОНАКО – ул. Илинденска 176
ГРАНД ТОБАКО – Ул. 29 Ноември бр.107 лок бр.2

ГОСТИВАР

Тобако Вона Пет ул. Живко Брајковски 15

ОХРИД

Туристичкаа агенција Вис Пој Бул. Македонски Просветители бр.1

ПРИЛЕП

T.A. БРАН – Пере Тошев 75

БИТОЛА

ЛитератураМК Широк Сокак 40
TOBACCO BROTHERS – Широк Сокак

КУМАНОВО

Тобако Агора ТЦ Гарнизон T.Ц. Гарнизон

ВЕЛЕС

УНИСОН – Благој Ѓорев 9

РАДОВИШ

HALKIDIKI TRAVEL- Партизанска бр. 43

СТРУМИЦА

LITERATURA.MK – Благој Јанков Мучето бр. 4
ТА САФАРИ – ул. Благој Јанков Мучето бр. 2

ШТИП

City Point Tobacco 1 Кирил и Методиј бр. 20