СТРАЈК на Таксират #22

S.C Boris Trajkovski, Skopje

20:00

23 Oct

СТРАЈК на Таксират #22

Event details

Date (start) 23-10-2020
City Skopje
Time (start) 20:00

Event map

СТРАЈК на Таксират #22

Врвот на домашната хип-хоп сцена – Страјк, заедно со својата екипа, доаѓа на Таксират #22 да ни раскаже за луѓе и вредности зачувани во музејот на улични уметности! По рекордно распродадениот прв соло концерт пред две години, Страјк повторно на сцената на Таксират Фестивал на 23-ти октомври!

Согласно протоколот за реализирање на настани во затворен простор, билетите се строго ограничени и исклучиво за седење, а салата е соодветно приспособена за одржување на настан според сите мерки наведени во протоколот. Задолжително е носење на маска, дезинфекција и одржување растојание во текот на целиот настан.

Tickets

Tickets shops

all