Златно Славејче 2022

Macedonian Philharmonic, Skopje

11:00

13 Nov

Златно Славејче 2022

Event details

Date (start) 13-11-2022
City Skopje
Time (start) 11:00

Event map

Златно Славејче 2022

Со огромно задоволство Ве каниме на претстојното педесет и второ издание на фестивалот за детска песна Златно Славејче 2022.

На 13 ноември 2022 во Македонска Филхармонија со почеток на претставите од 11:00 и 13:00 часот.
Билетите се во ограничен број и истите може да ги купите преку сајтот и продажната мрежа на www.mktickets.mк
Ние сме повеќе од подготвени и расположени за да ги отпееме најновите детски хитови.
Се гледаме на ЗЛАТНО СЛАВЕЈЧЕ 2022

Tickets

 • Билет

  Buy tickets

  11:00 часот, 13-11-2022 Price: 350ден.

 • Билет

  Buy tickets

  13:00 часот, 13-11-2022 Price: 350ден.

 • Билет

  Buy tickets

  19:00 часот, 13-11-2022 Price: 350ден.