Outdoor festival When in Krusevo 2021

Драги пријатели, Среќни сме што и оваа година повторно се враќаме со стариот добар формат на најдобрато outdoor дружење во најoutdoor градот на Балканот! Outdoor festival When in Krusevo 2021 е закажан за 6/8 август, вклучува планински и адреналински тури, камп зона, концерти на отворено (конечно!!!) „чилање“ и размена на мнооогу позитивна енергија! *со секоја … Continue reading Outdoor festival When in Krusevo 2021