Outdoor festival When in Krusevo 2021

KRUSEVO, Крушево

06 - 08 Aug

Outdoor festival When in Krusevo 2021

Event details

Date (start) 06-08-2021
Date (end) 08-08-2021
Location KRUSEVO
City Крушево
Time (start)

Event map

Outdoor festival When in Krusevo 2021

Драги пријатели,
Среќни сме што и оваа година повторно се враќаме со стариот добар формат на најдобрато outdoor дружење во најoutdoor градот на Балканот!🤗 🤘 🍀
Outdoor festival When in Krusevo 2021 е закажан за 6/8 август, вклучува планински и адреналински тури, камп зона, концерти на отворено (конечно!!!) „чилање“ и размена на мнооогу позитивна енергија!

🏃‍♀️ 🏄‍♂️ 🧗‍♀️ 🚵‍♀️ 🎤 🎸 🥁

*со секоја купена 4та карта добивате една гратис

Tickets