Ново Утро @ Македонска Филхармонија

Macedonian Philharmonic, Skopje

20:00:00

27 Nov

Ново Утро @ Македонска Филхармонија

Event details

Date (start) 20181127
Venue Концертна сала
City Skopje
Time (start) 20:00:00

Event map

Отворање на концертна сезона

Солист: ЛУКА ДЕБАРГ
Програма:
С. Прокофјев: Концерт за пијано и оркестар бр. 2
Х. Берлиоз: Фантастична симфонија, оп. 14

Tickets