МЕФ Енергетски Форум 2022

Inex Olgica Hotel & Spa, Ohrid

09:00

30 Jun

МЕФ Енергетски Форум 2022

Event details

Date (start) 30-06-2022
Date (end) 01-07-2022
City Ohrid
Time (start) 09:00

Event map

МЕФ Енергетски Форум 2022

30 јуни – 01 јули, 2022

Што е вклучено со вашата пропусница за учесници:

Пристап до сите конференциски сесии

Пристап до апликацијата за мрежно поврзување на телефони за да организирате состаноци и да воспоставувате нови врски

Пристап до ручеци и паузи за кафе во текот на целото времетраење на форумот

Пристап до сите извонредни можности за вмрежување со компании, експерти и владини претставници од областа на енергетиката

Материјали на форумот

Tickets