МАКЕДОНИЈА – Казахстан – ПРИЈАТЕЛСКИ НАТПРЕВАР

National Arena Todor Proeski, Skopje

18:00

04 Jun

МАКЕДОНИЈА – Казахстан – ПРИЈАТЕЛСКИ НАТПРЕВАР

Event details

Date (start) 04-06-2021
City Skopje
Time (start) 18:00

Event map

МАКЕДОНИЈА – Казахстан – ПРИЈАТЕЛСКИ НАТПРЕВАР

Влезниците чинат 300. денари за јужната трибина и 200 денари за источната трибина од Националната арена „Тодор Проески“.

Капацитетот на Националаната арена е ограничен на 30 %.

Ги повикуваме сите љубители на фудбалот и поддржувачи на македонската репрезентација да ги почитуваат мерките за заштита од Ковид-19 и да им бидат поддршка на „Рисовите“ за натпреварите од ЕУРО 2020.

Билетите може да се набават на следните локации:

Скопје:
 ЛитератураМК Super Store – City Mall
 ЛитератураМК – Буњаковец
 ЛитератураМК – Веро Центар
 ЛитератураМК – улица Македонија
 ЛитератураМК – ГТЦ приземје
 ЛитератураМК – Ramstore Mall
 Универзална Сала
 Макпетрол – Козле
 Макпетрол – Порта Влае
 Макпетрол – Илиндеска
 Југотон – ГТЦ 1
 Билетара на национална арена
Велес: Унисон
Прилеп: ТА Бран
Куманово: Тобако Агора
Тетово:
 Гранд Тобако
 Тобако Монако
Гостивар: Тобако Вона Пет
Охрид: ТА Вис Пој
Битола: ЛитератураМК

Tickets