Македонија – Грузија

National Arena Todor Proeski, Skopje

20:45

09 Jun

Македонија – Грузија

Event details

Date (start) 09-06-2022
City Skopje
Time (start) 20:45

Event map

Македонија – Грузија

Натпревар од Лигата на Нации Ц дивизија

Tickets

  • Билети

    Buy tickets

    09-06-2022 Price: 250-350ден.