Македонија – Германија

National Arena Todor Proeski, Skopje

20:45

11 Oct

Македонија – Германија

Event details

Date (start) 11-10-2021
City Skopje
Time (start) 20:45

Event map

Македонија – Германија

Квалификациски натпревар за СП 2022

Бројот на љубители на фудбалот кои ќе присуствуваат на Националната арена „Тодор Проески“ за мечот Македонија – Германија е ограничен на 50 % од вкупниот капацитет согласно мерките утврдени за заштита од вирусот Ковид-19 и протоколот на УЕФА за присуство на гледачи на трибините.
Продажбата ќе се одвива онлајн и на следните продажни места:
Скопје:
ЛитератураМК Super Store – City Mall
ЛитератураМК – Буњаковец
ЛитератураМК – Веро Центар
ЛитератураМК – улица Македонија
ЛитератураМК – ГТЦ приземје
ЛитератураМК – Ramstore Mall
Макпетрол – Козле
Макпетрол – Порта Влае
Макпетрол – Илиндеска
Југотон – ГТЦ 1
Велес
: Унисон
Прилеп: ТА Бран
Куманово: Тобако Агора
Тетово:
Гранд Тобако
Тобако Монако
Гостивар: Тобако Вона Пет
Охрид: ТА Вис Пој
Битола: ЛитератураМК

Едно лице ќе може да купи најмногу четири билети со приложен документ за идентификација.
Согласно официјалната одлука на Владата на натпреварите е дозволено присуство единствено со приложување на еден од следните документи:
– Сертификат/потврда за извршена имунизација (вакцинација) од вирусот Ковид-19, односно примена најмалку прва доза на вакцина против заразната болест
– Сертификат/потврда за прележан Ковид-19 во последните 45 дена, сметајќи од денот на оздравувањето.
Не се однесува на лица под 18 годишна возраст.

Tickets

  • Билет

    Buy tickets

    11-10-2021 Price: 100-500ден.